Karriärcoach
Känns jobbet inte längre lika roligt? Står du still i din utveckling och undrar hur du ska ta dig vidare i din karriär? Kanske är du mellan arbeten just nu eller precis klar med studierna och vill in på arbetsmarknaden? Vad är bäst? Söka annat jobb eller förändra situationen där jag är? Satsa på den där startaeget-idén? Vidareutbilda eller rent utav omskola mig? Hur ser det lokala näringslivet ut? Var finns de bästa företagen?


Funderar du på dessa frågor så ska du skaffa en karriärcoach från Classicus.

Väljer du en karriärcoach från Classicus får du en specialist på karriärcoaching och karriärplanering – ett proffs som kan din lokala arbetsmarknad och har ett brett kontaktnät som du kan dra nytta av. Med en karriärcoach från Classicus får du snabbt tillgång till de rätta verktygen och får hjälp att snabbt komma vidare i din karriär.

Så här går det till:

Vi träffas en timme i veckan i fem veckor, och du kommer att få hemuppgifter mellan passen.
Kompetenskartläggning.Vi börjar med en genomgång av dina tidigare erfarenheter och kompetenser. Därefter går vi igenom dina mål och skapar målbilder för ditt nästa steg i karriären.
Sedan granskar vi och vässar ditt cv och personliga brev.
Därefter får du genomföra en Master personanalys som ger värdefull information om hur du är som person. Om du känner att du är logisk-analytisk utför vi även en sådan test, som kan vara en stor styrka om du kan visa upp din nya arbetsgivare stor kapacitet inom det området.

Om du vill kan du byta ut personlighetstesten mot en en typlogi och motivationstest. Den testen kan se skillnaden mellan ditt beteende och vad du motiveras av.

Ett sådant test kan vara väldigt värdefullt om du står inför ett karriärval.
Du får både muntlig återkoppling och en skriftlig rapport över testresultaten.
I programmet ingår även jobbintervjuträning med din karriärcoach.

Karriärcoachning kostar 6500 kr inklusive moms. (Alla testkostnader ingår)

Intresserad? Kontakta Classicus. Tel: 076-7716551

 

Kontaktinformation