Säljare till Glimakra of Sweden

 

Glimakra logga
Glimakra of Sweden AB
är ett helägt dotterbolag till Garpco AB. Vi finns i Glimåkra i Östra Göinge kommun där vi startade vår verksamhet 1948 med vävstolstillverkning, och sedan 2016 har vi även en tillverkande enhet i Tranås. Bolaget har 4 huvudinriktningar: Produktsystem för inredning av offentlig miljö, skärmväggar för våta utrymmen, komponenter till möbelindustrin, samt s.k. snickarfönster i mindre serier. Vi tillverkar, säljer och marknadsför vårt sortiment i huvudsak till de Nordiska länderna. Omsättningen uppgår till ca 150 mkr och företaget har ca 100 medarbetare.

För mer info, besök gärna vår hemsida www.glimakra.com

glimakra
Säljare sökes till Glimakra of Sweden

Vi söker dig som vill arbeta som säljare till vårt WallSystem – ett skärmväggsystem för den svenska marknaden - mot nya och befintliga kunder. Kunderna är framförallt skolor, arenor, campinganläggningar, hotell m.m. Produkterna tillverkas i Tranås och du kan antingen utgå därifrån eller från hemmet där du bor. Den första tiden får du räkna med att tillbringa i Tranås för att lära dig produkterna och företaget.

Vad erbjuder vi dig?

Hos Glimakra får du jobba i ett väletablerat företag i sin nisch. Vår strategi är tillväxt och vi utökar nu vår säljbearbetning, särskilt med tanke att vår mest erfarne säljare kommer gå i pension inom en inte allt för lång framtid. Din roll kommer att vara fri med både ett stort ansvar och stora befogenheter. Du kommer att ha en viktig roll i våra fortsatta framgångar och har stora möjligheter att utvecklas inom försäljning och affärsmannaskap.

Vi letar efter dig som:

  • Har minst två års erfarenhet av B-to-B-försäljning
  • Är prestations- och resultatorienterad
  • Är driven med en stark egen motor och en tydlig säljprofil
  • Är relationsorienterad och skapar enkelt ett starkt förtroende hos dina kunder
  • Har ett visst tekniskt intresse – vara lite praktiskt lagd
  • Talar och skriver svenska, och helst även engelska obehindrat
  • Har körkort

Din personlighet

Du har bra självförtroende, prestigelös och har förmåga att skapa goda relationer med beslutsfattare på olika nivåer. Rollen är självständig och kräver därför en stark drivkraft och vana av att arbeta mot uppsatta mål. Även om rollen är självständig så förväntar vi oss en person som är delaktig i teamet. Företaget präglas av engagemang, nyfikenhet, korta beslutsvägar och högt i tak. Det är viktigt att du trivs och vill jobba i en sådan miljö.

 

Tillträdesdag
Snarast 

Placeringsort
Ospecificerat

Sista ansökningsdag
30 augusti 2017 Urval sker  löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 


Kontaktperson

Rekryteringskonsult Bengt-Ove Jonsson, Classicus.

Telefon: 076-7716551

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Ansök

Fyll i formuläret och bifoga din ansökan.

Bläddra filer
Storleksgräns för varje fil är 10.0 MB
    captcha