Mitta AB i Linköping, Skövde och Tranås söker Miljökonsulter

 

mitta logo
Mitta AB i Linköping, Skövde och Tranås
söker Miljökonsulter

Mitta AB arbetar med en mängd olika tjänster inom miljöområdet. Många av våra miljöuppdrag utmärker sig genom att vara av teknisk karaktär och spridda över flera kompetensområden, vilket gör att vi kan leverera helhetslösningar till våra kunder.

Som Miljökonsult kommer du att arbeta med bl a miljötekniska undersökningar av föroreningar i jord och vatten, miljökontroll, riskbedömningar och åtgärdsutredningar.

Vi söker dig som är strukturerad och arbetar på ett organiserat och strukturerat sätt. Du har lätt för att planera om och ser möjligheter i förändringar. Vidare är du utåtriktad, skapar kontakter och arbetar bra med andra människor. Du drivs av en vilja att förbättra både för den egna verksamheten, dig själv och för kunden.

Du har en relevant eftergymnasial utbildning, flera års erfarenhet av att arbeta med frågor rörande förorenad mark samt en god kontakt med marknaden.

Vi kan erbjuda dig en miljö där du får ta eget ansvar och som stimulerar din personliga utveckling. Detta möjliggörs genom att du kommer ingå i vår konsultgrupp som består av medarbetare med ett brett spann av kompetens inom geo och miljö.

På Mitta AB brinner vi för att lösa uppgifter och vi är måna om våra anställdas utveckling, både på ett personligt och kompetensmässigt plan. Med stora resurser och hängivenhet är vi företaget som kan lova både våra anställda och kunder en relation som bygger på professionalitet, trygghet och kompetens.

Mitta AB är ett kraftigt expanderande företag med en trygg och spännande framtid framför sig. Vi tillhandahåller kvalitativa tjänster inom samhällsbyggnad på ett hållbart sätt, genom ett brett utbud inom geoteknik, laboratorium, mätning, vatten och miljö. Vi sysselsätter över 400 specialister på över 30 orter runt om i Sverige och Finland och fortsätter stadigt att växa.

Sista ansökningsdag 
6 augusti 2019

Placeringsort 
Linköping, Skövde och Tranås

Tillträdesdag 
Snarast 
 
 Urval sker  löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 


Kontaktperson

Rekryteringskonsult Bengt-Ove Jonsson, Classicus.

Telefon: 076-7716551

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Ansök

Fyll i formuläret och bifoga din ansökan.

Bläddra filer
Storleksgräns för varje fil är 10.0 MB
    captcha